MANEVİ BAHAR ZAMANI-Proje Hakkında

09.04.2023 98

Projemiz Değerler Eğitimi üzerine olacaktır. Öğrencilerimize bazı değerlerimizi güzel etkinliklerle hatırlatacağız. Daha çok yardımlaşma ve dayanışma üzerine olacak olan etkinliklerimizde merhametli olmayı, vicdanlı hareket etmeyi, empati kurabilmeyi ve birilerini mutlu edebilmenin, iş birliği içinde çalışabilmenin güzelliğini fark ettireceğiz. Tüm insanlığı ilgilendiren insani değerlerin önemini hatırlayan ve sonraki yaşamlarında bu tür değerlere önem veren bir nesil hedefliyoruz. Projemizde Öğrencilerimiz teknolojik aletleri ve interneti güvenli kullanmayı öğrenecekler. e-güvenlik kriteri bizim için çok önem arz etmektedir. Projemiz bu kritere göre düzenlenecektir. Farklı ülkelerden akranları ile tanışan öğrencilerimizin yabancı dil merakı artacaktır. Hem günümüz çağdaş eğitim modeline göre hem de değerleri ile eğitim gören ve yaşayan öğrenciler yetiştireceğiz.